منصوره صامتی

کارشناس فرهنگی

منصوره صامتی

کارشناس فرهنگی

منصوره صامتی

رویای 1400 ساله ی مسلمانان جهان در حکومت اسلامی ایران به تحقق پیوسته و امروز این ظرفیت عظیم فرصتی تکرار نشدنی است. معتقدم که انسان به ضرورت ماهیت الهی و اندیشه ی خویش یک رسانه است وامروز در عصر رسانه ضروریست تا دغدغه های فرهنگی ،اجتماعی و سیاسی مان را باهم شریک شویم، باشد که در مسیر زمان به جامعه ی مهدوی نزدیک شویم."زندگی بهتر حق مسلم ماست!"

و همچنان که رهسپار آینده ایم بیندیشیم که :

ما ازین قرن نخواهیم گذشت
ما ازین قرن نخواهیم گریخت
با قطاری که دگران ساخته اند
هیچ پروازی نیست برساند ما را به قطار دوران
و به قرن دگران
مگر انگیزه و عشق ،
مگر اندیشه و علم ،
مگر آیینه و صلح
و تقلا و تلاش
بخت از آن کسی خواهد بود که مناجات کند با کارش
و در اندیشه ی یک مساله خوابش ببرد
و کتابش را بگذارد زیر سرش و ببیند در خواب حل یک مساله را
باز با شادی در گیری یک مساله بیدار شود ...

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات

امروز همان روزی است که امام حسین علیه السلام در ابتدای دعای عرفه  خداوند را به جهت خلقتش می ستاید

"خداوندا ! مرا از روی مهر در زمان پیشوایان کفر که پیمانت را شکستند و فرستادگانت را تکذیب کردند به جهان نیاوردی

و مرا در زمانی به دنیا آوردی که اسباب هدایتم فراهم است و مرا در آن نشو و نما دادی "

دوازدهمین روز بهار روز جمهوری اسلامی ایران مبارک باد 

نظرات  (۴)

پاسخ شما درخصوص چرا فرهنگ از اقتصاد بهتراست رامطالعه کردم همانطور که نوشتید فرهنگ بستر وظرفی است که همه چیز می تواند درآن تعریف شود
با اینکه خلاصه نوشتید ولی بسیار جامع ومفید پاسخ دادید خود آقای امیر علی هم به این نکته اذعان داشتند
اعتراف میکنم به توانایی وکارشناس فرهنگی بودنتان هرچند درهمه بخشهایی که باقلم ارزشمندتان مینویسید این موضوع هویداست
موفق باشید
چشمتان روشن؛امسال در مقطع اول ابتدایی تعداد دانش آموزان شیعه وسنی یکی شد.
چشمتان روشن!
تعداد اهل سنت ایران به 20 میلیون نفر رسید.
چشمتان روشن!
ضریب رشد جمعیتی اهل سنت 4 است و شیعییان 1.7
چشمتان روشن!
با همین فرمول رشد جمعیتی ، ظرف سالهایی نه چندان دور اکثریت ایران را اهل سنت تشکیل می دهند.و
 باز چشمتان روشن!
که با تبلیغات گسترده شبکه های وهابی فارسی زبان به عنوان تنها تریبون اهل سنت در ایران به تدریج اهل سنت ایران از جهت فکری دارند کاملا وهابی می شوند، شاید باور نکنید که در سالیانی نه چندان دور؛ با این نمودار رشد جمعیتی و این آرایش رسانه ای وهابیون؛ بزرگترین کشور وهابی؛ ایران خواهد بود.
این امار بعد از سر شماری سال 90 به دست آمد و بعد از نامه مدیر حوزه علمیه اهل سنت پاکستان به سنی های ایران موجب حساسیت بیشتر نهادهای امنیتی شد... در نهایت این امار اخرین نتایج حاصل است....مختصری از نامه مدیر حوزه علمیه پاکستان خطاب به اهل سنت ایران:شده نان شب نخورید اما در تولد نوزاد همت کنید.... آینده ایران از ان ماست!!!چندی پیش از یکی از منابع خبری معتبر شنیدم که یک طلبه ی وهابی، در روستایی در زاهدان توانسته بود در عرض یک سال، هزار نفر را وهابی کند!
جالب است بدانید اهل تسنن، قانونی برای زندگی دارند با نام دو زن و 20 فرزند! یعنی هر نفر دو زن اختیار می کند و از هر زن سعی میکند 10 فرزند حاصل کند!الا یا اهل العالم - وقت گذاشتن برای تبلیغ مذهب ناب شیعه، فقط برای طلبه تعریف نشده است. تک تک شما دغدغه مندان و جوانان ارزشی این مرز و بوم وظیفه دارید از اباحه گری ها و مستحبات کم کنید و به این مهم بپردازید.چرا هنوز برای من تعریف نشده است که از خیلی تلویزیون تماشا کردن ها و یا حتی یک ساعت از وقت خوابم را صرف ترویج معارف ناب شیعی و انقلاب کنم و یا لااقل دور چند نوجوان و جوان را بگیرم و قدم به قدم همراهیشان کنم
سلام
ازپاسخ کامل ومثال خوبتان متشکرم جای سؤالی باقی نگذاشتید کاملاّ قانع شدم بازم ممنون خواهر بزرگوارم.
سلام
روزپیروزی جمهوری اسلامی به شما هم مبارک.پیروزی انقلاب یه چیز بود وروز پیروزی جمهوری اسلامی در12فروردین  هم کمتر از 22بهمن نیست.جشن ملی به همه مبارک.
پاسخ:
سلام
متشکرم 
در خصوص پرسشی که مطرح کردید ، چرا فرهنگ  از اقتصاد مهمتر  است ؟
در ساده ترین و خلاصه ترین جملات باید اینچنین بنویسم 
فرهنگ بستر است ظرف است ، چار چوب است . مجموعه ای از عقاید رفتارها و ارزشهاست برگرفته از آنچه آداب و رسوم است و عادت ها را شکل می دهد ، فرهنگ ذاءقه ی افراد را نمایش می دهد و سمت و سوی  جامعه را معین می کند . هر عنصر دیگری  در  فرهنگ تعریف می شود  اقتصاد ، سیاست ، هنر و نظام تعلیم و تربیت هم در فرهنگ تعریف می شوند .و زیر مجموعه ای از آن هستند . 
یکی از عناصر اساسی همگرا و مرتبط با فرهنگ منابع انسانی هستند اگر بخواهیم فرهنگ را تغییر دهیم الزام است که بینش افراد را تغییر دهیم یعنی رفتار ها اعم از کنش و واکنش افراد را تغییر دهیم ، برای تغییر فرهنگ باید ذاءقه ی  افراد را تغییر داد  یعنی مجموعه ی پسند ها و ناپسندهای منابع انسانی را دربخش های مختلف مورد واکاوی قرار دهیم .
اگر قصد آن کنیم که اقتصاد جامعه ای را سامان بخشیم  ضروری است که فرهنگ صحیح اقتصادی و رفتارهای مناسب را آموزش و پیگیری کنیم .
البته فرهنگ و هریک از اجزای آن رابطه ای  رفت و برگشتی دارند که هریک دیگری را متاثر می سازد اگرچه همواره فرهنگ به عنوان یک کل جاری و مستمر تاثیر بیشتری بر اجزا خواهد داشت . 
آنچه به نظرم می رسد دو مقوله ی فرهنگ اقتصادی و اقتصاد فرهنگی است که در اولی به ا ومانیسم و سکولاریسم خواهیم رسید و در دومی به اقتصادی که از فرهنگ منشا دارد و فرهنگی که از فطرت سرچشمه دارد بستر مناسبی است تا مناسبات اقتصادی را به شیوه ای  انسانی معین و بنا سازد . 

بهتر است به یک مثال در این ارتباط دقت کنیم ، اگر فرهنگ ظرف باشد ، تصور کنید این ظرف آلوده باشد مثلا این ظرف نجس باشد آنگاه هرچه در آن بریزیم نا پاک خواهد شد،  حتی عناصر پاک در این ظرف ناپاک ، ناپاک خواهند بود! 
این مفهوم را تعمیم دهیم بسیار خطیر است ، خیلی باید مراقب بود . تصور کنید ذهن افراد ، عادات منابع انسانی به وجود آورنده ی یک فرهنگ آلوده شود ، تمدن ناشی از آن فرهنگ در طول قرن های آینده نیز آلوده خواهد بود . 
به همین دلیل است که عالمان  اندیشمندان از اساس فرهنگ غرب و زایش های آن را بیگانه با تمدن شرق تعریف می کنند 
درپایان پوزش می خواهم که به دلیل کمبود وقت  مطالب را خلاصه و موجز عرض کردم اگر پرسشی باقی است  بفرمایید و متشکرم از پرسش دقیق شما 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">