منصوره صامتی

کارشناس فرهنگی

منصوره صامتی

کارشناس فرهنگی

منصوره صامتی

رویای 1400 ساله ی مسلمانان جهان در حکومت اسلامی ایران به تحقق پیوسته و امروز این ظرفیت عظیم فرصتی تکرار نشدنی است. معتقدم که انسان به ضرورت ماهیت الهی و اندیشه ی خویش یک رسانه است وامروز در عصر رسانه ضروریست تا دغدغه های فرهنگی ،اجتماعی و سیاسی مان را باهم شریک شویم، باشد که در مسیر زمان به جامعه ی مهدوی نزدیک شویم."زندگی بهتر حق مسلم ماست!"

و همچنان که رهسپار آینده ایم بیندیشیم که :

ما ازین قرن نخواهیم گذشت
ما ازین قرن نخواهیم گریخت
با قطاری که دگران ساخته اند
هیچ پروازی نیست برساند ما را به قطار دوران
و به قرن دگران
مگر انگیزه و عشق ،
مگر اندیشه و علم ،
مگر آیینه و صلح
و تقلا و تلاش
بخت از آن کسی خواهد بود که مناجات کند با کارش
و در اندیشه ی یک مساله خوابش ببرد
و کتابش را بگذارد زیر سرش و ببیند در خواب حل یک مساله را
باز با شادی در گیری یک مساله بیدار شود ...

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات

Monday 25 May 2015دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۴




رئیس کمیته رسانه مجلس شورای اسلامی گفت: این بی‌تقوایی است که بگویند ما با پهنای باند مشکل داریم در صورتی که از روز اول گفته‌ایم که با افزایش پهنای باند اینترنت مخالف نیستیم.

حجت‌الاسلام نصرالله پژمان فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد مقدس اظهار داشت: اینترنت در ایران با بالاترین قیمت و بی‌کیفیت‌ترین شکل ممکن در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه راه اصلی رهایی از این مشکلات راه اندازی شبکه ملی اطلاعات است گفت: در اکثر کشورهای دنیا دولت‌ها با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات ارزان ترین و پرسرعت ترین اینترنت را در اختیار مردم قرار می‌دهند.

رئیس کمیته رسانه مجلس شورای اسلامی با اشاره به کشورهای کره جنوبی و چین افزود: هم اکنون ما شاهد ارائه پرسرعت ترین اینترنت در کره جنوبی و ارزان ترین اینترنت در کشور چین به مردم هستیم.

پژمان فر ادامه داد: تنها راه نجات از این مشکلات راه اندازی شبکه ملی اطلاعات است که نه تنها مشکل اینترنت را حل می‌کند بلکه می‌تواند به واسطه خدماتی که در آن ارائه می‌شود 150 هزار شغل را نیز ایجاد کند.

وی تاکید کرد: بر خلاف آن چیزی که وزیر ارتباطات و وزاتخانه توضیح می‌دهند، شبکه ملی اطلاعات به معنای کابل‌ها و تجهیزات که به عنوان زیرساخت‌ها و بستر شناخته می‌شوند، نیست بلکه معنای حقیقی شبکه ملی اطلاعات، محتوای مدنظر برای قرار دادن در آن است.

رئیس کمیته رسانه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بارها از مسئولان مربوطه درخواست داشته‌ام تا برای رفع این مشکل جلسه‌ای را تشکیل دهیم و در آنها به بررسی مشکلات پیش روی راه اندازی شبکه ملی اطلاعات بپردازیم.

پژمانفر با اشاره به اینکه برخی گفته‌اند که ما با پهنای باند مشکل داریم گفت: این بی‌تقوایی است که بگویند ما با پهنای باند مشکل داریم در صورتی که از روز اول گفته‌ایم که با پهنای باند و نه اینترنت مخالف نیستیم بلکه عقیده داریم که این فضا باید به بهترین شکل ممکن رصد شود.

رئیس کمیته رسانه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در راستای ایجاد شبکه ملی اطلاعات، دانش و بودجه مورد نیاز همواره مهیا است و آن چیزی که تاکنون از ایجاد آن جلوگیری کرده بود یک عزم راسخ و اراده است.

نظرات  (۲)

این دفعه میفرمایند بودجه ودانش مهیاست اراده راسخ نیست !!!
چه نهادی بهتر از مجلس میتواند دولت محترم را ملزم به ایجاد شبکه ملی اینترنت کند .
یه سوال آیا برنامه های اجتماعی موبایل مانند واتس آپ ، تانگوم و اینستا گرام با ایجاد شبکه اینترنت ملی بازهم کاربرد دارند؟؟؟
  • شبکه اجتماعی مادران
  • شبکه اجتماعی مادران راه‌ اندازی می‌شود 

    ایسنا/  معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به طراحی طرح سبک زندگی در عصر رسانه‌ها، گفت: قصد داریم در قالب این طرح شبکه اجتماعی مادران ایرانی را راه‌اندازی کنیم.
    درون این شبکه مباحث مربوط به مصرف رسانه‌ها مطرح و به دغدغه‌ها و پرسش‌های مادران پاسخ داده می‌شود. محمدرضا رستمی معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: شبکه اجتماعی مادران به منظور انتقال تجربیات مختلف بسیار موثر است و تعدادی از مشاوران و مدرسان نیز در آن حضور دارند و مادران را راهنمایی می‌کنند. مطالعات مربوط به این شبکه به پایان رسیده و طرح آماده شده است.  
    وی با بیان اینکه راه‌اندازی شبکه اجتماعی مادران بخشی از طرح سبک زندگی در عصر رسانه‌ها است، اظهار کرد: این برنامه را از سال جاری آغاز کرده‌ایم، چرا که معتقدیم سبد مصرفی شهروندان ایرانی را عمدتاً رسانه‌ها شکل می‌دهند و ما قصد داریم از طریق برگزاری دوره‌های آموزشی و انجام فعالیت‌های ترویجی و برنامه‌های تبلیغی، آگاهی جوانان را برای انتخاب سبک زندگی درست افزایش دهیم.
    بدین منظور در این طرح سه فاز را طراحی کرده‌ایم.  رستمی اضافه کرد: فاز اول طرح مطالعاتی مصرف رسانه‌ای شهروندان ایرانی، فاز دوم طرح مطالعاتی سواد رسانه‌ای شهروندان ایرانی و فاز سوم سنجش میزان اعتیاد رسانه‌ای است.  معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: ما قصد داریم وضع موجود را بشناسیم و بر اساس این مطالعه یک برنامه عملیاتی در سطح ملی به ویژه برای جوانان و خانواده‌هایی که نوجوان و جوان دارند، طراحی کنیم تا آنان از آموزش‌هایی برخوردار شوند که به ارتقای کیفیت سطح زندگی آنان کمک می‌کند.  وی با بیان این‌که در کنار طرح‌های مطالعاتی، دوره آموزشی نیز در نظر گرفته‌ایم‌، گفت: این دوره ویژه مادران دارای فرزندان نوجوان و جوان است چرا که آنان از انواع رسانه‌ها در خانواده خود استفاده می‌کنند. بنابراین به منظور استفاده درست از رسانه‌ها دوره ‌آموزشی یک‌روزه برای مادران برگزار می‌کنیم. این طرح تا پایان تیرماه به تمام استان‌ها ابلاغ می‌شود و با مشارکت دستگاه‌های استانی به ویژه شهرداری‌ها و شوراهای شهر به اجرا درمی آید.  
    رستمی در پایان اظهار کرد: مسابقه ملی کتابخوانی با موضوع ارتقای دانش و آگاهی مادران در زمینه بازی‌های رایانه‌ای، تلویزیون، ‌ماهواره، تلفن همراه، اینترنت و شبکه‌های اجتماعی طراحی کرده‌ایم که پس از برگزاری دوره‌های آموزشی برای مادران به صورت اینترنتی برگزار می‌شود و مادران می‌توانند در آن شرکت کنند و با خواندن کتاب‌های معرفی شده و پاسخ به سوالات برنده شوند.

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">