غده ی سرطانی آخرالزمان "2"
منصوره صامتی |
سرزمین فلسطین ، تاریخچه دیرینه ای دارد و کشمکش های فراوانی را در طول هزاران سال به خود دیده است .
افزون بر اماکن مقدس دین و آئین اسلام ؛ توجه خاص آئین های یهودیت و مسیحیت و وجود اماکن مقدس آنان ، اهمیت بسیار و جایگاه ممتازی را برای این سرزمین به وجود آورده است .
از منظر یهودیت ، این منطقه که زمانی سرزمین موعودشان بوده با سرنوشت قوم بنی اسرائیل گره خورده ؛
و از منظر مسیحیت ، زندگانی حضرت عیسی مسیح (ع) در این ناحیه ، قداست بسیاری به آن بخشیده است . افزون بر آن ، انتظار بازگشت دوباره مسیح و شکست دجال در نبرد نهایی بین حق و باطل ، خیر و شر ( نبرد آرماگدون ) در این سرزمین ، توجه و علاقه بسیاری از مسیحیان را در سراسر جهان به خود معطوف ساخته است .
موطن اجدادی چندین هزار ساله فلسطینیان ، تقریبا از صدر اسلام ، همواره بخشی از قلمروی اسلامی بوده است ( جز در دوره ی کوتاه صلیبیان ) .
اما در اواخر جنگ بین الملل اول ، فلسطین به اشغال انگلستان درآمده و با توطئه صهیونیسمم در قالب اعلامیه بالفور و تحت قیمومیت انگلستان ، مقدمات تشکیل دولت یهودی با سرازیر کردن یهودیان سراسر جهان به این منطقه و اخراج ساکنان مسلمان و مظلوم آن فراهم آمد تا عملا در سال 1948 ، اسرائیل در دل سرزمینی اسلامی ، علنا اعلام موجودیت کرد !!
از همان زمان که توطئه صهیونیست ها برای برپایی دولت یهودی برملا شد ، قیام ها و مبارزات متعددی در سرزمین فلسطین شکل گرفت . بویژه پس از سال 1987 ، تلاش های متعددی از سوی کشورهای عربی برای بازپس گیری سرزمین فلسطین در قالب چندین جنگ ، انجام گرفت که حاصلی جز شکست کشورهای عربی و اشغال اراضی بیشتری از سرزمین پاک و مقدس فلسطین در بر نداشت .
پس از آن ، برخی از کشورهای عربی به سازش با رژیم صهیونیستی تن داده و رفته رفته مبادرت به رسمیت دانستن این رژیم غاضب کردند . اما در سال 2000 میلادی موج جدیدی از مبارزات مردمی به نام انتفاضه مسجد الاقصی ، شکل جدیدی از مقاومت را رقم زد و با شعله ور شدن دوباره آن در سال 2006 و با روی کار آمدن دولت مردمی حماس با اتکا به اکثریت آرای فلسطینیان ساکن در کرانه باختری رود اردن در شرق فلسطین و نوار غزه در جنوب آن ، حاکی از تداوم مبارزه و مقاومت مردمی به رغم ترور رهبران و مبارزان فلسطینی از سوی اشغالگران صهیونیستی است .
ادامه دارد .