رویای 1400 ساله ی مسلمانان جهان در حکومت اسلامی ایران به تحقق پیوسته و امروز این ظرفیت عظیم فرصتی تکرار نشدنی است. معتقدم که انسان به ضرورت ماهیت الهی و اندیشه ی خویش یک رسانه است وامروز در عصر رسانه ضروریست تا دغدغه های فرهنگی ،اجتماعی و سیاسی مان را باهم شریک شویم، باشد که در مسیر زمان به جامعه ی مهدوی نزدیک شویم."زندگی بهتر حق مسلم ماست!"
و همچنان که رهسپار آینده ایم بیندیشیم که :
ما ازین قرن نخواهیم گذشت ما ازین قرن نخواهیم گریخت با قطاری که دگران ساخته اند هیچ پروازی نیست برساند ما را به قطار دوران و به قرن دگران مگر انگیزه و عشق ، مگر اندیشه و علم ، مگر آیینه و صلح و تقلا و تلاش بخت از آن کسی خواهد بود که مناجات کند با کارش و در اندیشه ی یک مساله خوابش ببرد و کتابش را بگذارد زیر سرش و ببیند در خواب حل یک مساله را باز با شادی در گیری یک مساله بیدار شود ...
« دیشب یک برنامه از برج میلاد پخش می شد که می گفتند اختتامیه ی جشنواره ی فیلم فجر است . اما بنده هرچه دقت کردم ، دیدم یک میتینگ سیاسی در حال برگزاری است که گوشه کنارش به تعدادی از بازیگران و دیگر اهالی سینما هم جایزه می دهند .. !! به همین دلیل دیدم حیف است که جشنواره ی پررونق امسال [ ! ] که مفتخر به حضور استاد مهرجویی و استاد کیمیایی بود ، بی اختتامیه بماند . بنابراین به عنوان عضو افتخاری هیئت داوران جشنواره فیلم فجر که ده روز عمر خود را به پای اکثر خزعبلات سینمایی ایران هدر داده ، انتخاب های خود را به شرح ذیل اعلام می دارم :
رکیک ترین فیلم : کلاشینکف « فرهادی جون » ترین فیلم : ملبورن « نیم ساعت اولی عالی ، بعد نابود کرد خودشو » ترین فیلم : پنجاه قدم آخر هندی ترین فیلم : انارهای نارس شهرک غربی ترین فیلم : مردن به وقت شهریور پاک ترین فیلم : فرشته ها باهم می آیند خارجی ترین فیلم : رستاخیز نصفه ترین فیلم : با دیگران چرک ترین فیلم : شیفتگی کمدی ترین فیلم : متروپل رابین هود ترین فیلم : خط ویژه خانوادگی ترین فیلم : پنج ستاره سیاه ترین و فمنیستی ترین فیلم : خانه ی پدری خیالبافانه ترین فیلم : قصه ها دروغگوترین / بیانیه ترین فیلم : عصبانی نیستم سادیسمی ترین / تقلیدی ترین فیلم : همه چیز برای فروش ضد قصه ترین فیلم : برف ساده ترین فیلم : تمشک « کار بلد نباشی ، آرمان هایت را نابود می کنی » ترین فیلم : رنج و سرمستی « به فنا دادن یک سوژه ی خیلی خوب » ترین فیلم : روزگار عشق و خیانت انسانی ترین فیلم : چند متر مکعب عشق « بوی پیراهن یوسف » ترین فیلم : شیار 143 « خرابه گرافی » ترین فیلم : همه چیز برای فروش ضد غیرت ترین فیلم : طبقه حساس ضد مرد ترین فیلم : گنجشکک اشی مشی مزخرف ترین فیلم : ( با احترام به "اشباح" مهرجویی ) : خواب زده ها
و جایزه های ویژه : کثیف ترین سوژه : طبقه ی حساس سادیسمی ترین پایان نامه : ناخواسته « کاش کمدی نسازی » ترین کارگردان : مسعود ده نمکی بصری ترین پایان نامه : لامپ صد متنوع ترین لوکیشن : آرایش غلیظ خلاقانه ترین ایده : آقای برفی در "آرایش غلیظ" خوش شانس ترین کارگردان : بهروز افخمی ( چون برای یک فیلم متوسط رو به پایین ، دو بار سیمرغ گرفت ! ) چذاب ترین گفتگو : گفتگوی چهار نفره ی شخصیت های اصلی در مورد زن مرد تراز در "زندگی خصوصی آقای محمودی و بانو"
تنها جایزه ای که راضی کننده بود ، جایزه ی بابک حمیدیان و مریلا زارعی برای نقش های مکمل بود . واقعا نوش جانشان . »
نوشته ی سرکار خانم ایدی و محدثه پیرهای از منتقدان سینما
ظاهر فیلم « چ » ساخته ی حاتمی کیا از نگاه تند و تیز این منتقدان ، در امان مانده است !! بنده هیچکدام از این فیلم ها را ندیده ام ، پس نمی توانم در ابن مورد ، نظری داشته باشم اما چندان هم تمایل ندارم ( به جهت ممانعت از پیشداوری و برخوردار شدن از ذهنیت قبلی ) به این نظرات قبل از دیدن یک فیلم ، توجهی نمایم ! همیشه و نه تنها در این موضوع ، بلکه در تمامی موضوعات دیگر ( چه سینمایی و غیر سینمایی ) خوب است این گفته ی مولایمان نصب العین ما باشد که فرموده اند : « "حق" آن است که بگویی "دیدم" ؛ و "باطل" آن است که بگویی "شنیدم" » البته این منتقدان عزیز ، همانطور که گفته اند "ده روز" وقت گذاشته و زحمت کشیده و این آثار سینمایی در جشنواره ی امسال را دیده اند و نظرات خود را در قالب خود_اختتامیه ای [ ! ] چنین عنوان داشته اند ..
از شما دوستان عزیز نیز ، کدام یک بینند ه ی این آثار سینمایی بوده اید ؟ نظر شما بیننده ی عزیز ، در مورد فیلمی که دیده اید چیست ؟
به همین دلیل دیدم حیف است که جشنواره ی پررونق امسال [ ! ] که مفتخر به حضور استاد مهرجویی و استاد کیمیایی بود ، بی اختتامیه بماند .
بنابراین به عنوان عضو افتخاری هیئت داوران جشنواره فیلم فجر که ده روز عمر خود را به پای اکثر خزعبلات سینمایی ایران هدر داده ، انتخاب های خود را به شرح ذیل اعلام می دارم :
رکیک ترین فیلم : کلاشینکف
« فرهادی جون » ترین فیلم : ملبورن
« نیم ساعت اولی عالی ، بعد نابود کرد خودشو » ترین فیلم : پنجاه قدم آخر
هندی ترین فیلم : انارهای نارس
شهرک غربی ترین فیلم : مردن به وقت شهریور
پاک ترین فیلم : فرشته ها باهم می آیند
خارجی ترین فیلم : رستاخیز
نصفه ترین فیلم : با دیگران
چرک ترین فیلم : شیفتگی
کمدی ترین فیلم : متروپل
رابین هود ترین فیلم : خط ویژه
خانوادگی ترین فیلم : پنج ستاره
سیاه ترین و فمنیستی ترین فیلم : خانه ی پدری
خیالبافانه ترین فیلم : قصه ها
دروغگوترین / بیانیه ترین فیلم : عصبانی نیستم
سادیسمی ترین / تقلیدی ترین فیلم : همه چیز برای فروش
ضد قصه ترین فیلم : برف
ساده ترین فیلم : تمشک
« کار بلد نباشی ، آرمان هایت را نابود می کنی » ترین فیلم : رنج و سرمستی
« به فنا دادن یک سوژه ی خیلی خوب » ترین فیلم : روزگار عشق و خیانت
انسانی ترین فیلم : چند متر مکعب عشق
« بوی پیراهن یوسف » ترین فیلم : شیار 143
« خرابه گرافی » ترین فیلم : همه چیز برای فروش
ضد غیرت ترین فیلم : طبقه حساس
ضد مرد ترین فیلم : گنجشکک اشی مشی
مزخرف ترین فیلم : ( با احترام به "اشباح" مهرجویی ) : خواب زده ها
و جایزه های ویژه :
کثیف ترین سوژه : طبقه ی حساس
سادیسمی ترین پایان نامه : ناخواسته
« کاش کمدی نسازی » ترین کارگردان : مسعود ده نمکی
بصری ترین پایان نامه : لامپ صد
متنوع ترین لوکیشن : آرایش غلیظ
خلاقانه ترین ایده : آقای برفی در "آرایش غلیظ"
خوش شانس ترین کارگردان : بهروز افخمی ( چون برای یک فیلم متوسط رو به پایین ، دو بار سیمرغ گرفت ! )
چذاب ترین گفتگو : گفتگوی چهار نفره ی شخصیت های اصلی در مورد زن مرد تراز در "زندگی خصوصی آقای محمودی و بانو"
تنها جایزه ای که راضی کننده بود ، جایزه ی بابک حمیدیان و مریلا زارعی برای نقش های مکمل بود . واقعا نوش جانشان . »
نوشته ی سرکار خانم ایدی و محدثه پیرهای از منتقدان سینما
ظاهر فیلم « چ » ساخته ی حاتمی کیا از نگاه تند و تیز این منتقدان ، در امان مانده است !!
بنده هیچکدام از این فیلم ها را ندیده ام ، پس نمی توانم در ابن مورد ، نظری داشته باشم اما چندان هم تمایل ندارم ( به جهت ممانعت از پیشداوری و برخوردار شدن از ذهنیت قبلی ) به این نظرات قبل از دیدن یک فیلم ، توجهی نمایم !
همیشه و نه تنها در این موضوع ، بلکه در تمامی موضوعات دیگر ( چه سینمایی و غیر سینمایی ) خوب است این گفته ی مولایمان نصب العین ما باشد که فرموده اند : « "حق" آن است که بگویی "دیدم" ؛ و "باطل" آن است که بگویی "شنیدم" »
البته این منتقدان عزیز ، همانطور که گفته اند "ده روز" وقت گذاشته و زحمت کشیده و این آثار سینمایی در جشنواره ی امسال را دیده اند و نظرات خود را در قالب خود_اختتامیه ای [ ! ] چنین عنوان داشته اند ..
از شما دوستان عزیز نیز ، کدام یک بینند ه ی این آثار سینمایی بوده اید ؟
نظر شما بیننده ی عزیز ، در مورد فیلمی که دیده اید چیست ؟