منصوره صامتی

کارشناس فرهنگی

منصوره صامتی

کارشناس فرهنگی

منصوره صامتی

رویای 1400 ساله ی مسلمانان جهان در حکومت اسلامی ایران به تحقق پیوسته و امروز این ظرفیت عظیم فرصتی تکرار نشدنی است. معتقدم که انسان به ضرورت ماهیت الهی و اندیشه ی خویش یک رسانه است وامروز در عصر رسانه ضروریست تا دغدغه های فرهنگی ،اجتماعی و سیاسی مان را باهم شریک شویم، باشد که در مسیر زمان به جامعه ی مهدوی نزدیک شویم."زندگی بهتر حق مسلم ماست!"

و همچنان که رهسپار آینده ایم بیندیشیم که :

ما ازین قرن نخواهیم گذشت
ما ازین قرن نخواهیم گریخت
با قطاری که دگران ساخته اند
هیچ پروازی نیست برساند ما را به قطار دوران
و به قرن دگران
مگر انگیزه و عشق ،
مگر اندیشه و علم ،
مگر آیینه و صلح
و تقلا و تلاش
بخت از آن کسی خواهد بود که مناجات کند با کارش
و در اندیشه ی یک مساله خوابش ببرد
و کتابش را بگذارد زیر سرش و ببیند در خواب حل یک مساله را
باز با شادی در گیری یک مساله بیدار شود ...

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات

سالیان متوالی  سطح وسیعی از جنگل های آمازون آتش می گرفت ،جهنمی سوزان که کنترل و مهار آن برای مجهز ترین سیستمهای مهار حریق نیز امکان پذدیر نبود ، آتش سوزانی که  حاصل آن  چند هزار دلار آسیب به سرمایه های  ملی و منابع انسانی بود . خسارتی که جبران آن امکان پذیر نبود .

ستادهای مختلف و کارگرو ه های خاص برای جلوگیری از این آتش سوزی های مهیب تشکیل شدند  تا علت این آتش سوزی های مهیب مشخص گردد . از سرتا سر جهان متخصصین امر دعوت شدند تا در 9خصوص علل بوجود آمدن این جهنم سوزان تحقیق کنند.

سرانجام تیمی از مجرب ترین زمین شناسان و متخصصان محیط زیست پس از صرف زمان فراوان و مطالعات ویژه به این نتیجه رسیدند که این آتش سوزی ها حاصل فعل و انفعالات درونی زمین است که بر اساس طبیعت زمین  هنگامی که انرژی گرمایشی درونی و انباشت گازها به حد خاصی رسید از پوسته ی درونی با فشار به لایه ی خارجی رانده می شوند و همین تخلیه ی انرژی درونی زمین در بستری از جنگل و درختان قابل  اشتعال جهنمی ترین روزها در جنگل های آمازون را پدید می آورد.


اما برای کنترل این جهنم جنگلی چه باید انجام داد ؟

به نظر شما متخصصان امر به چه نتیجه ای رسیدند؟ چگونه می‌شود با تجهیزات انسانی به جنگ انرژی عظیم طبیعت رفت ؟

چگونه با کمترین هزینه جنگل های سوزان را کنترل کردند؟

از آتش سوزی در جنگل های آمازون در مقایسه با جامعه ی انسانی چه درسی می توان گرفت ؟

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">