منصوره صامتی

کارشناس فرهنگی

منصوره صامتی

کارشناس فرهنگی

منصوره صامتی

رویای 1400 ساله ی مسلمانان جهان در حکومت اسلامی ایران به تحقق پیوسته و امروز این ظرفیت عظیم فرصتی تکرار نشدنی است. معتقدم که انسان به ضرورت ماهیت الهی و اندیشه ی خویش یک رسانه است وامروز در عصر رسانه ضروریست تا دغدغه های فرهنگی ،اجتماعی و سیاسی مان را باهم شریک شویم، باشد که در مسیر زمان به جامعه ی مهدوی نزدیک شویم."زندگی بهتر حق مسلم ماست!"

و همچنان که رهسپار آینده ایم بیندیشیم که :

ما ازین قرن نخواهیم گذشت
ما ازین قرن نخواهیم گریخت
با قطاری که دگران ساخته اند
هیچ پروازی نیست برساند ما را به قطار دوران
و به قرن دگران
مگر انگیزه و عشق ،
مگر اندیشه و علم ،
مگر آیینه و صلح
و تقلا و تلاش
بخت از آن کسی خواهد بود که مناجات کند با کارش
و در اندیشه ی یک مساله خوابش ببرد
و کتابش را بگذارد زیر سرش و ببیند در خواب حل یک مساله را
باز با شادی در گیری یک مساله بیدار شود ...

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات
» سرویس: رسانه های دیگر - رسانه دیگر کد خبر: 92072918132 دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵ «یه کاری کنید ارزونی بشه ، کرایه خونه کم بشه ، مواد غذایی ارزون بشه، بازار کار رونق پیدا کنه، دارو و درمان به قیمت خون آدم نباشه، امنیت و رفاه داشته باشیم...»

به گزارش ایسنا، در بخش‌هایی از متنی که بهارنیوز منتشر کرده آمده است: پست زیر مطلب قابل تامل و البته تکان‌دهنده‌ای است که توسط یک دختر جوان ایرانی در فیسبوک دکتر ظریف وزیر خارجه کشورمان منتشر شده است. «وقتتون بخیر امیدوارم حالتون بهتر شده باشه من یه دختر 26 ساله ایرانی ساکن ایرانم (ببخشید که نمیتونم خودم رو کامل معرفی کنم) امیدوارم کامنت منو کامل بخونید. من متاهلم، سه ساله که عقد کردم اما به خاطر مشکلات مالی نمی‌تونیم عروسی کنیم، شوهرم دانشجوی دکتراست و کار پیدا نمی‌کنه ...بی‌پولی و بیکاری دمار از روزگار ما در آورده، پدرم یه بازنشسته ست و از پس خرید جهزیه بر نمیاد. من اخیرا کارشناسی ارشد نوبت روزانه قبول شدم، یکی از دانشگاه‌های عالی تهران، یکی از بهترین رشته‌ها، هفته‌ای 3 روز میام تهران. شاید باورتون نشه اما من از پس کرایه اتوبوسم به تهران بر نمیام ...من نمی‌تونم هفته‌ای 40 هزارتومن برای غذا و کرایه و ... هزینه کنم... شوهرم توان حمایت منو نداره و از پدرم هم نمی‌تونم پول بگیرم، وام دانشجویی هم که به جایی نمی‌رسه و هنوز ندادن ... بارها به انصراف از تحصیل فکر کردم اما بغض گلومو می‌گیره، چون من برای قبولی خیلی زحمت کشیدم... نمیدونم شما بچه دارین یا نه، نمیدونم خودتون و بچه‌هاتون چطور درس خوندین اما همه امکانات خودتونو بذارید کنار و درس خوندن تو بدترین شرایطو تصور کنید. مدام فکر می‌کنم اینایی که میرن دانشگاه بین‌الملل چقدر پول دارن؟؟؟ چطوری من نمی‌تونم هفته‌ای 40 هزارتومن پول بدم برای درس و اونا .... دیگه دارم افسرده می‌شم...

همین برنامه رو برای جهیزیه هم دارم...همیشه عقد کردن برای دخترا یعنی مهمونی، گردش، خوشی، خرج کردن، مسافرت... منم نوعروسم، اما از این زندگی فقط یه چیز بهم رسیده ، اونم حسرته...من نمی‌خوام بهم بگین " متاسفم". من خودمو معرفی نکردم چون ترحم کسی رو نمی‌خوام. من فقط حقمو می‌خوام... من ایرانی‌ام، چرا تو مملکت خودم، جایی که کل طایفه‌ام بخاطرش شهید و جانباز دادن رفاه ندارم؟؟؟ چرا بیکارم؟؟؟ چرا تغذیه خوب ندارم؟؟؟ چرا بی‌پولم؟؟؟ چرا با این معدل و این رزومه باهام مثل یه تفاله برخورد می‌شه؟؟؟ این انرژی هسته‌ای کو؟ کجاست؟ چیش به من رسیده؟ منو تو انرژی اتمی استخدام می‌کنن؟؟؟ یا شوهر استعداد درخشانمو؟؟؟ قبضامون که مدام گرونتر و زیادتر می‌شه، تابستونا که برق مدام قطعه، پس کو تامین انرژی؟؟؟؟ حتی اگه واسه آینده کشورم خوبه چرا ما باید قربانی بشیم ؟؟؟ چرا آبادی‌های نسل بعد رو خاکستر ما باشه؟ مگه ما چه گناهی کردیم؟؟؟چرا مملکت من راحت از دزدی 3 هزار میلیارد تومنی می‌گذره ولی 24 ساعت بنده به دو ریال یارانه‌ی مردم؟؟؟ یارانه‌ای که بودنش برای آدمایی مثل من معنی حفظ آبرو رو داره. تو این وضع گرونی... نمی‌دونید این آخری شده رویای من... من نمی‌دونم مشکل کمر شما چیه ولی درد شما رو خوب می‌فهمم. درد از کمر شروع میشه تا مچ پا میاد... انگار یه رشته داغ تو پای آدمه که کشیده میشه. من نمی‌تونستم برم دکتر اما علائم و دردامو تو اینترنت سرچ کردم و فهمیدم چه بیماری دارم. نه میشه ایستاد، نه میشه نشست، نه میشه خوابید... من اینجا به درد تسلیم میشم ... من می‌میرم از درد اما نمی‌تونم برم دکتر ،نمی‌تونم ام آر آی بگیرم. چون بیمه ندارم، چون پول ندارم، هزینه‌های درمان سرسام‌آوره، سلامتی شده به قیمت خون آدم... خوش بحال شما که برای دردتون طبیب دارید (البته هرچی که دارید حلال و خوشتون. خدا به روزیتون برکت بده. انشاءالله که حالتونم خوب بشه.)، من از ترس اینکه شوهر و پدرم شرمندم نشن به کسی نمیگم چقدر درد می‌کشم...

می‌بینید ... فرق من و شما همینه... زندگی من به یه تاره مو بنده ولی شما مسئولین زندگی آروم و قشنگتونو بی‌استرس ادامه میدین. واسه همینه که شما با خیال راحت خبر از مذاکرات بعدی میدید و من اشک تو چشام حلقه می‌زنه که ای خداااااا پس کی تموم می‌شه؟؟؟ همه اینارو گفتم که بدونید کسایی مثل من هستند که فقط زنده‌اند اما بارها و بارها آرزوی مرگ می‌کنند. کاری کنید که تحریما تموم بشه، یه کاری کنید ارزونی بشه ، کرایه خونه کم بشه ، مواد غذایی ارزون بشه، بازار کار رونق پیدا کنه، دارو و درمان به قیمت خون آدم نباشه، امنیت و رفاه داشته باشیم. کاری کنید که منه بچه درس‌خون، منی که تو زندگیم فقط تلاش کردم، صبر کردم و پامو کج نذاشتم، بخاطر فشار اقتصادی تو این سن و سال این همه مریضی عصبی نداشته باشم و فکرم مدام پی انصراف از تحصیل نباشه، یه کاری کنید جوونا راحت ازدواج کنن اینطوری فسادم کم میشه. فقط یکم سریع تر ... میترسم آخرش به عمر ما قد نده. تو رو خدا... دیگه بسه تحریم...یکی می‌گفت باید قبر دهه شصتیا رو گودتر بکنند چون آرزوهای زیادی دارن که باید با خودشون به گور ببرن...»

به گزارش ایسنا،‌ پارسینه پاسخ ظریف را به این شرح منتشر کرده است: سلام دخترم. می دانم که مسئولیت سنگینی بر دوش من و همکاران من است و گرچه در ایجاد شرایط کنونی نقشی نداشته ایم ولی به هرحال با پذیرش مسئولیت باید در جهت حل آن حرکت کنیم. امیدوارم با تدبیر ریاست محترم جمهوری و با حمایت همه مردم مشکلات انباشته اقتصادی به تدریج رفع شوند و زندگی برای شما و بقیه مردم راحت تر شود. باور کنید که در هر لحظه از کار اداری و مذاکرات، خودم را وام دار و مدیون تک تک شما می دانم و امیدوارم که بتوانم باری از دوش شما بردارم. به یاری خدا و به پشتیبانی شما، این کار را با صبر و با حفظ حقوق کشور انجام خواهیم داد. اما اطمینان داشته باشید که برای مذاکره جدی و رفع فشارها، بهترین روش تلاش برای رسیدن به تفاهم از طریق تعامل سازنده و عزت مند است. اندکی صبر، سحر نزدیک است.

 این پست به پیشنهاد جناب امیر به مخاطبان این رسانه تقدیم می شود انتخاب تیتر منصوره صامتی
  • منصوره صامتی

نظرات  (۵)

سلام 

 درج این مطلب در فیس یوک تماما با سیاست بوده 
بخشی از سناریور آقای ظریف و دوستان او جهت بالا بردن شبکه اجتماعی خود مثبت نشان دادن مذاکرات و آماده سازی این شبکه  برای انتخابات مجلس 
  • سجاد غلامی
  • جناب مدرسی سلام . عید بر شما مبارک . مطلب و نیز نکات بسیار خوبی را مطرح نمودید . از این بابت سپاس . به نقل قولی از آقا بسنده می کنم .
    فرمود : چه ابلهانه است که ما تصور کنیم ، نزاع و درگیری ما با غرب بر سر مسئله هسته ای است ! مسئله هسته ای بهانه است . مسئله پیشرفت علمی و اقتدار هرچه بیشتر ایران اسلامی در منطقه و جهان است .

    حقیقت این است که به علت سیاست خارجی منفعلانه ما ، دشمن سی و چند سال است که هر روزه مسئله ای واهی را در مقابل ما علم می کند . دشمنی که خود آنقدر پر از مسئله است که تنها با یک تلنگر ، ساختمان نظام فکری آن ، از هم فرو می پاشد ! این دشمن زبون و پوسیده از نظر اعتقادی و فکری و فرهنگی ، در مقابل نظام جمهوری اسلامی دست به مسئله سازی و مسئله آفرینی می زند .
    در دولت پیشین که با تائید حضرت آقا در حوزه دیپلماسی به رویکردی تهاجمی و طلبکارانه از غرب (نه تدافعی و بدهکارانه از غرب ! ) روی آورده بود ، به عنوان مثال تنها مطرح کردن یک مسئله همچون هلوکاست توانست غرب را به چالش های جدی روبرو کند .

    آنوقت ما حالا بنشینیم تا به فرموده حضرت امیر "دشمن بیاید در پشت درهاو دیوار های خانه ما ، با ما روبرو شود !

    عکسی است از جاویدالاثر سردار حاج احمد متوسلیان که با دست به نقطه ای از  افق اشاره می کند . دیدن این عکس همیشه برای من الهام بخش بوده !
    داستان از این قرار است که حاج احمد در سخنرانی برای فرماندهان لشکر محمد رسول الله (ص) اشاره می کند که ما باید پرچم اسلام را در آنسوی مرزها و در فرا دست به زمین بنشانیم !


    پاسخ:
    بسیار خوب
    باسلام

    قطعاً ما از این مشکلات و بدبختی ها توی این مملکت زیاده و شخصاً با همچنین افرادی کاملاً مرتبطم.
    اما:
    خواهشاً این خاطره رو چند بار بخوانید.
    این خاطره توی صفحه ی فیس بوک جناب وزیر با یک زرنگی خاصی منتشر شده که با عنوان دیپلماسی عمومی همه ی مردم و خاصاً کسانی که مشکلات معیشتی دارند رو با خودش همسو کنه که:
    1. این همه مشکلات بخاطر انرژی هسته ای هست!
    2. انرژی هسته ای تابحال سودی برای ما نداشته!
    3. در آخر هم نخواهد داشت
    4. باید برای رهایی از این مشکلات، خودمان را از شر انرژی هسته ای خلاص کنیم!
    در صورتیکه:
    1. کوتاه اومدن و ارتباط با آمریکا هیچ چیز رو حل نمیکنه؛ مگه ما قبل از انقلاب 60 سال با آمریکا ارتباط نداشتیم؟ پس چرا عقب مونده بودیم؟
    قیاس کنید: مصر 35 سال است که با آمریکا ارتباط دارد ما 35 سال است که نداریم. حالا مصر کجاست؟ چه پیشرفتی در علم در دموکراسی، در امور سیاسی و فرهنگی و ... کرده؟ ما کجاییم؟؟؟ مگه یونان با آمریکا ارتباط نداره؟ پس چرا ورشکسته است؟ مگه کشورهای اروپایی همانند اسپانیا، ایتالیا و... ارتباط ندارند پس چرا دولت هاشون توی همین چندسال بارها و بارها استعفا کرده اند؟
    مگه خود آمریکا با خودش ارتباط نداره؟؟ پس چرا بیشترین بدهکاری رو داره؟ و دولتش 10 روز تعطیل بود و تنها به یک دلیل کنگره حاضر شد دولت رو برگردونه: و آن هم: ادعای اوباما مبنی براینکه من ایران را وادار به تسلیم کردم و نتیجه انتخابات ایران و عملکرد تیم مذاکره کننده نیز مؤید همین امر است!
    2. مشکل اصلی اقتصاد ما: وابستگی بیش از حد به نفت و در نتیجه عدم تولید داخلی بالاست. رهبری 18 سال پیش خطاب به دولت فرمودند: باید کاری کرد که وابستگی به نفت رو قطع کرد همین افراد تکنوکرات به آقا خندیدند.
    3. این یک مغالطه است: برای رهایی از مشکلات انرژی هسته ای رو ول کنیم.
    همه می دانیم انرژی هسته ای بهانه است بهانه است بهانه است. راه حل مشکلات داخلی و خاصاً اقتصاد همون چیزی هست که آقا گفتند: اقتصاد مقاومتی: قطع وابستگی به نفت؛ عدالت محوری؛ پیشرفت؛ اهمیت دادن به تولید ملی و ... .
    ما فریب این فضاسازی ها رو نمیخوریم... که حالا این خاطره بیاد احساسات ما را بر عقلمان غلبه بده. موفق باشید مدرسی یان
  • دوست(مهتاب)
  • می دونید خانم صامتی! من هیچکدوم از مشکلات این دختر رو ندارم . اما فقط توی یه درد با این دختر شریکم اونم دهه شصتی بودنه ..دهه شصتی بودن یعنی یه گودال بزرگ کندن و چال کردن همه ارزوها.

    الحمدالله من از زندگیم راضی ام  با خودم تکرار می کنم می تونست شرایط خیلی بدتر از این باشه مثل سوریه ! ولی یه فکر ازار دهنده هم هست و اون اینه که می تونست شرایط ازاین خیلی خیلی بهترهم باشه ....

    پاسخ:
    اندکی به منابع و امکانات،سرمایه ی انسانی و موقعیت ژئوپلتیک این سرزمین بیندیشیم به یقین جای خالی پیشرفت، مدیریت صحیح و بهره وری از منابع و امکانات است که نداریم و قرار هم نیست داشته باشیم .جامع نگری کار دشواری است که برخی مدیران نمی پسندند یعنی فرصت ندارند که به این مهم اندکی بیندیشند
    ممنون

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">