مردم چقدر منتخبین خود را می شناسند ؟!
.
.
.
نتیجه ی دهمین دوره ی انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه ی سبک زندگی و گرایشات سیاسی مردم قابل واکاوی و بررسی است . ودر نگاهی آینده پژوهانه حامل پیام های خاص در حوزه ی خانواده و جامعه است .
به این مهم اندکی بیندیشیم تا در روزهای آینده این پست تکمیل شود .
لطفا نظرات خود را مرقوم بفرمایید .
ادامه دارد ...
بی بی سی انگلیسی در برنامه ی نوبت شما لیست انتخاباتی مورد حمایت خود را تلویحا معرفی کرده و از مردم می خواهد در انتخابات به لیست آنان رای دهند !
آیا همین بی بی سی نبود که صحت انتخابات ایران را کذب دانسته و نتیجه ی آن را تقلب می دانست ؟!
آیا در همین بی بی سی حکومت ایران دیکتاتوری خوانده نشد ؟!
اگر انتخابات ایران آزاد نیست و نتایج از قبل مشخص گشته چرا مردم را به شرکت در انتخابات ترغیب می کنید ؟!
این پارادکس را چگونه پاسخ می دهید ؟
.
.
.
سیاست انگلیس تان ارزانی تان ،خود را به زحمت نیندازید
من شهروند ایرانی به آنانی که اصالتشان به نسب نامشروع خیانتکاران مجلس ششم می رسد که ملیت و ماهیت ایرانی شان مورد تردید و تشکیک است همان هایی که از تریبون مجلس شورای اسلامی ایران پیام هم پیمانی با دشمنان را فریاد می زدند ...
رای نمی دهم
این روزها آنچه در ازدحام سیاسی بازی ها کمرنگ می نماید رشادت هایی است که اهالی مخلص این دیار در نهایت گمنامی انجام داده اند آنهایی که چشمان بیدار انقلاب بوده اند مرور زندگی شان معیاری است برای سنجش آنکه به چه کسانی رای ندهیم.
مسولان محترم و کاندیداهای گرامی !
به جای آنکه فرصت اندک خود را صرف سخنوری های مطول و بیهوده کنید لطفا یک نسخه از فیلم برگزیده ی سی و چهارمین جشنواره ی فیلم فجر " ایستاده در غبار "را در ستادهای انتخاباتی و میادین اصلی شهر اکران کنید تا هم برخی از مسولان پر مشغله و هم جوانان با حاج احمد متوسلیان بیشتر آشنا شوند . پیمان می بندم دیدن این فیلم سبب خواهد شد با عزم و اراده ای آهنین در انتخابات شرکت کنیم و انتخاب بهتری داشته باشیم .