منصوره صامتی

کارشناس فرهنگی

منصوره صامتی

کارشناس فرهنگی

منصوره صامتی

رویای 1400 ساله ی مسلمانان جهان در حکومت اسلامی ایران به تحقق پیوسته و امروز این ظرفیت عظیم فرصتی تکرار نشدنی است. معتقدم که انسان به ضرورت ماهیت الهی و اندیشه ی خویش یک رسانه است وامروز در عصر رسانه ضروریست تا دغدغه های فرهنگی ،اجتماعی و سیاسی مان را باهم شریک شویم، باشد که در مسیر زمان به جامعه ی مهدوی نزدیک شویم."زندگی بهتر حق مسلم ماست!"

و همچنان که رهسپار آینده ایم بیندیشیم که :

ما ازین قرن نخواهیم گذشت
ما ازین قرن نخواهیم گریخت
با قطاری که دگران ساخته اند
هیچ پروازی نیست برساند ما را به قطار دوران
و به قرن دگران
مگر انگیزه و عشق ،
مگر اندیشه و علم ،
مگر آیینه و صلح
و تقلا و تلاش
بخت از آن کسی خواهد بود که مناجات کند با کارش
و در اندیشه ی یک مساله خوابش ببرد
و کتابش را بگذارد زیر سرش و ببیند در خواب حل یک مساله را
باز با شادی در گیری یک مساله بیدار شود ...

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات


شبهه دوم ؛

شبهه ی فروش زمین 
سوال : آیا فروش زمین توسط فلسطینی ها واقعیت دارد ؟ این فلسطینی ها مگر خودشان زمین ها و باغ هایشان را به صهیونیست ها نفروخته اند که حالا اینقدر اعتراض می کنند ؟؟ 

ماجرا چیست ؟
پاسخ : فلسطین پس از جنگ جهانی اول به قیمومیت انگلستان درآمد . 
بریتانیا حکومت نظامی در فلسطین تشکیل داد . انگلستان در سال 1917 طی اعلامیه ای که به وعده ی بالفور مشهور است ، به صهیونیست ها اجازه داد که در سرزمین فلسطین کانون ملی یهود ایجاد کنند . از این پس اشغالگران انگلیسی با وضع اتواع و اقسام قوانین ، شرایط را برای اشغال زمین ها ، ساختمانها و باغات فلسطینی توسط یهودیان فراهم کردند . 
آن دسته ی قلیل از فلسطینیان که زمین های خود را فروختند ( کمتر از یک درصد از کل جمعیت فلسطین ) اکثرا نه با طیب خاطر ، که در اثر شرایط بوجود آمده از قوانین انگلیس در مورد کشاورزان فلسطینی بود که مجبور به فروش زمین های خود شدند . 
به عنوان مثال دولت انگلیس ، مقدار مالیات ها را افزایش می داد و همزمان از صدور حبوبات و زیتون که عمده محصول کشاورزان فلسطینی بود ، جلوگیری می کرد . درنتیجه کشاورزان از عهده ی مخارج و مالیاتها بر نمی آمدند و به ناچار ملک خود را به معرض فروش می گذاشتند . 
پس از مدتی مشاهده شد که یهودیان ، فلسطینیان را به فروش زمین هایشان ترغیب می کنند و با ایجاد شرایط سخت ، آنها را در فشار قرار می دهند . در این هنگام بود که علمای فلسطینی فتوایی شرعی مبنی بر حرام بودن فروش زمین به یهودیان و مباح بودن خون کسی که چنین کاری انجام می دهد ، یا واسطه ی این کار باشد صادر کردند . 

اسرائیلی ها چقدر زمین خریدند ؟ 
_ ساکنان یهودی فلسطین قبل از جنگ جهانی اول ؛ 1.55 درصد از کل مساحت فلسطین 
_ اجاره ی زمین به آژانس یهود توسط انگلستان ؛ 0.64 درصد 
_ اراضی اهدایی انگلستان به آژانس یهود ؛ 1.20 درصد 
_ خرید زمین از زمین داران غیرفلسطینی ( اتباع سوری ، لبنانی و ..) ؛ 2.31 درصد 
_ اراضی که از مالکان فلسطینی خریداری شده است ؛  0.96 درصد 

مجموع همه ی این زمین ها = 6.66 درصد از کل مساحت کشور فلسطین .

درهرحال چنان که آمد ، جمع ارقام زمین های واگذار شده به صهیونیست ها ( با احتساب زمین هایی که از قبل در اختیار مردمان یهودی این سرزمین بوده ) در زمان سلطه ی انگلیس ، تقریبا 2 هزار کیلومتر مربع است که در مقایسه با 27 هزار کیلومتر مربع مساحت فلسطین ، فقط 6.66 درصد می شود که از این درصد هم چیزی حدود یک سوم آن از طریق خرید به صهیونیست ها رسیده است و مابقی با مساعدت انگلیس در اختیار آنها گذاشته شده است . 
این بدان معنی است که تنها چیزی حدود 3 درصد از زمین های فلسطین به صهیونیست ها فروخته شده است و تا به حال تمام اراضی فلسطین با کشتار و وحشی گری غضب شده است . 
صهیونیست ها با ایجاد چنین شبهات و القای دروغ همواره درصددند که آتش مبارزه و خشم مسلمانان و افکار عمومی جهانیان را علیه خود آرام نگه دارند و علاوه برآن ، وجهه ی حقانیت و مشروعیت به جنایات خود بدهند . 

برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به : کتاب فروش زمین ، شایعه یا واقعیت 
نوشته مجید صفاتاج ، دفتر جنبش مقاومت اسلامی حماس در تهران 
  • منصوره صامتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">