منصوره صامتی

کارشناس فرهنگی

منصوره صامتی

کارشناس فرهنگی

منصوره صامتی

رویای 1400 ساله ی مسلمانان جهان در حکومت اسلامی ایران به تحقق پیوسته و امروز این ظرفیت عظیم فرصتی تکرار نشدنی است. معتقدم که انسان به ضرورت ماهیت الهی و اندیشه ی خویش یک رسانه است وامروز در عصر رسانه ضروریست تا دغدغه های فرهنگی ،اجتماعی و سیاسی مان را باهم شریک شویم، باشد که در مسیر زمان به جامعه ی مهدوی نزدیک شویم."زندگی بهتر حق مسلم ماست!"

و همچنان که رهسپار آینده ایم بیندیشیم که :

ما ازین قرن نخواهیم گذشت
ما ازین قرن نخواهیم گریخت
با قطاری که دگران ساخته اند
هیچ پروازی نیست برساند ما را به قطار دوران
و به قرن دگران
مگر انگیزه و عشق ،
مگر اندیشه و علم ،
مگر آیینه و صلح
و تقلا و تلاش
بخت از آن کسی خواهد بود که مناجات کند با کارش
و در اندیشه ی یک مساله خوابش ببرد
و کتابش را بگذارد زیر سرش و ببیند در خواب حل یک مساله را
باز با شادی در گیری یک مساله بیدار شود ...

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات



نظرات  (۶)

اگه جمعیت زیاد باشه و بیکار باشن خیلی خوبه؟؟؟؟

الان جمعیت کشورمون جوان هست براشون کار داریم؟ اجازه دادیم بخش خصوصی فعال بشه یا به اسم خصوصی سازی نظامی سازی رو شروع کردیم؟ کسی آمریکا و دشمن خیالی رو الگو قرار نداده، ولی من جوان 28 ساله وقتی نمی تونم با حقوق خودم خودم اداره کنم چه جوری یک خانواده رو می خوام اداره کنم؟ تازه کمبود منابع آب هم داره بیداد می کنه! من یکی که عقل خودم نمی دم دست این بی عرضه ها.

راستی اگه روزی دست خداست بهتره به اون کودکان خیابانی برسونه بعدش بیاد وعده وعید بده!کلا مسیولین فقط به دنبال حرف زدن هستند!

واقعاّ اینطوره 
تعداد فرزندان یه موضوع  نوع جنسیت هم موضوع دیگری است تا  چند سال آینده منقرض نشیم  خوبه . ببخشید سلام
؟؟؟
!!!

در دنیای امروزی با همه جوانب و مختصات اش مسئله فزندآوری و تعداد فرزند یک امرمهم و بسیار ظریف می باشد...

من شخصاً نه موافق فرزند آوری زیاد و نه مخالف آن هستم...

و کاری هم به کشورهای دیگر ندارم، وجداناً بسیاری از مسائل و مشکلات ما از آنجایی شروع می شود که چشم بسته فقط و فقط به الگوهای کشورهای دیگر توجه می کنیم... البته منکر این نمی شوم که بایستی از ساتیر کشورها درس گرفت(از کارها و مسائل خوبشون)، ولی در عین حال که نیم نگاهی به کشورهای دیگر داریم بایستی به مختصات و مسائل کشور خودمون هم نگاه کنیم...

هرم جمعیتی، نیروی کار جوان، جمعیت سالمند، تعداد بیکاران، تعداد کل نیروی کار و... همه از جمله پارامترهای قابل توجه است، و نهایتاً بایستی از عکس العمل های احساسی و بدون مطالعه خودداری کرد.

(مرسی خانم صامتی از پست زیبا و خوب اتون)

پاسخ:
از همراهی شما سپاسگزارم . 

آمریکا که خود به بقیه سفارش میکرد که خانواده های کم جمعیت تری داشته باشن تا جهانی زیباتر داشته باشیم حال خود با داشتن نمره سبز چهره خودش رو نشون داده است که این ها همه راهبرد امریکا بوده برای کاهش نیروی انسانی در سایر کشورها!!!!!!


به بلاگ بنده سر بزنید مطلب زیبایی  دارد

www.baghshahreiran.blog.ir

پاسخ:
سپاس از توضیح مختصر ولی دقیق شما . آنها خود را نِاد برتر می دانند بنابراین افزایش جمعیت و ازدیاد نسل را تنها حق خویش می دانند !

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">